Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

«Gaudeix l’illa sènior» obsequia 4.500 persones amb una estada turística i activitats esportives en un hotel de Mallorca

«Gaudeix l’illa sènior» obsequia 4.500 persones amb una estada turística i activitats esportives en un hotel de Mallorca

(22/02/2023)

El Consell de Mallorca ha rebut 5.118 sol·licituds per accedir al programa, destinat enguany a promocionar l’envelliment actiu

La Fundació Mallorca Turisme ja ha fet públic el llistat de persones guanyadores d’un bo del «Gaudeix l’illa sènior». Es tracta de 2.250 persones majors de 65 anys, prejubilades o jubilades, que han resultat guanyadores en un sorteig fet davant notari. En total, s’havien rebut 5.118 inscripcions.

Recordem que el bo obtingut val per a una estada turística per a dues persones (per tant, seran un total de 4.500 les que ho gaudiran), de dues nits i tres dies, en règim de mitja pensió a un hotel de Mallorca entre el 10 i el 30 de març. El bo inclou també activitats esportives.

La finalitat principal d’aquesta tercera edició del programa del Consell de Mallorca és incentivar el temps de lleure de la gent gran i també, a través de les activitats esportives, l’envelliment actiu.

Els hotels participants estan situats a Alcúdia, Port de Pollença, Platja de Muro, Calvià i Platja de Palma.

Les persones beneficiàries del bo hauran d’abonar 50 euros a l’hotel, ja que la Fundació Mallorca Turisme subvenciona els 200 euros restants del valor de l’estada. 

Notificació als guanyadors

Les persones que es van apuntar al sorteig poden comprovar si han estat guanyadores a la pàgina web http://gaudeixsenior.com, però cal tenir en compte que seran els hotels els que els notificaran la data de l’estada guanyada. Així, els hotels es posaran en contacte directament amb les persones guanyadores del bo a partir d’avui 22 de febrer. 

«Gaudeix l’illa» 

Aquesta és la tercera edició del programa del Consell de Mallorca. El pressupost d’aquesta darrera convocatòria és de 450.000 euros, i permet cobrir la despesa de 2.250 habitacions dobles en hotels de mínim 3 estrelles.