Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Gran acollida a la jornada de gestió esportiva per a associacions i clubs esportius

Gran acollida a la jornada de gestió esportiva per a associacions i clubs esportius

(15/04/2016)

Prop d’un centenar de representants de clubs, associacions, federacions esportives i gestors de l’administració i de l’empresa privada han assistit aquesta setmana a la jornada “Gestió esportiva en el tercer sector”. La trobada, que ha estat inaugurada pel vicepresident Francesc Miralles forma part del Pla d’Assessorament de l’Observatori Esportiu de Mallorca que impulsa la Direcció Insular d’Esports del Consell.

L’Observatori Esportiu de Mallorca, que ha creat aquest 2016 la Direcció Insular d’Esports del Consell, continua oferint assessorament i formació al teixit esportiu illenc. I ho fa a través de jornades com la que s’ha celebrat aquesta setmana per parlar de gestió, analitzar la situació actual de clubs i associacions esportives i identificar quins són els reptes estratègics que tenen per endavant i la dimensió social que té la tasca que desenvolupen.

 

“La pràctica esportiva és cada vegada més present en el temps d’oci dels nostres infants”, ha afirmat el vicepresident i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles, “i per això és tan important posar damunt la taula la necessitat d’avançar en la professionalització d’aquests serveis esportius, de la seva regulació, per fer una passa més en el seu merescut reconeixement”. “Heu de saber que en aquest camí comptareu amb tot el nostre suport i col·laboració com a administració que té el deure de vetllar per una bona pràctica esportiva i, de manera especial, per l’esport base”, ha assegurat Miralles.

 

El vicepresident ha destacat, una vegada més, la bona entesa institucional que permet dur a terme iniciatives d’aquest tipus, ja que l’organització d’aquesta jornada ha anat a càrrec de la Direcció Insular d’Esports, amb Margalida Portells al capdavant, en col·laboració amb la Direcció General d’Esports i Joventut del Govern de les Illes Balears i l’Associació de Gestors Esportius Professionals de les Illes Balears (agepib).

 

L’Observatori Esportiu de Mallorca, impulsat per la Direcció Insular d’Esports del Consell, compta entre les seves eines d’actuació amb el Pla d’Assessorament. Aquest inclou una sèrie de jornades formatives i d’assessorament per a totes aquelles persones, entitats o institucions vinculades amb el món de l’esport a Mallorca. L’objectiu principal d’aquest pla no és altre que contribuir de manera activa a l’augment i la millora de la qualitat de la gestió esportiva que es realitza tant en l’àmbit públic com en el privat, arreu de Mallorca.