Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Gran participació a la primera Audiència Pública del Consell de Mallorca

Gran participació a la primera Audiència Pública del Consell de Mallorca

(12/01/2016)

Més de 50 persones han assistit a la primera audiència pública que ha tingut lloc aquesta horabaixa a la sala de plens del Consell de Mallorca. El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, ha obert la sessió on hi participaven tant els/les 8 consellers/es dels departaments de Cultura, Presidència, Hisenda, Territori, Benestar Social, Medi Ambient, Desenvolupament Local i Funció Pública junt amb representants d’associacions, entitats i particulars. Per començar, Ensenyat ha volgut disculpar els inicis d’un projecte molt ambiciós que anirà polint-se i millorant amb el temps, ja que la voluntat del Consell de Mallorca és fer audiències públiques periòdicament i així mantenir un diàleg fluid amb la ciutadania.

Acte seguit ha estat el torn de les exposicions dels departaments intercalades amb les intervencions i propostes dels inscrits i les respectives respostes per part del govern.

Els participants es van haver d'inscriure a la plana web www.repensemmallorca.net i plantejar a quin departament volien dirigir la seva intervenció. En aquesta primera edició, s’hi van inscriure 48 persones, de les quals 24 volien tenir torn de paraula.

Durant l’acte s’ha intentat respondre a la majoria de les intervencions, a més, el govern del Consell de Mallorca es compromet a respondre més àmpliament i concretament per via correu electrònic en un termini màxim de 30 dies.

Com a resposta a les crítiques del PP d’aquest migdia, el vicepresident segon i conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado, ha assegurat que el govern del Consell vol, i té la intenció de continuar realitzant aquest tipus d’acte, ja que permet crear un diàleg directe amb la població de Mallorca d’una manera novedosa i propera. “Hi ha un gran nombre de persones que són aquí per proposar i fer-nos preguntes i nosaltres en prenem nota”.