Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Grans i petits gaudeixen de la cinquena Cursa Bombers de Mallorca

Grans i petits gaudeixen de la cinquena Cursa Bombers de Mallorca

(15/05/2022)

S’han disputat dues categories, cinc i deu quilòmetres, a més d’haver-hi categories per a menors i diferents exhibicions.

Avui dematí s’ha disputat la cinquena edició de la Cursa Bombers de Mallorca, que comptat amb 320 participants. La prova, organitzada per la Direcció Insular d’Emergències del Departament d’Hisenda i Funció Pública del Consell, ha transcorregut pels afores de Manacor. A part de la cursa principal, hi ha hagut categories per a menors, diferents exhibicions del cos de Bombers de Mallorca i jocs infantils.

La cursa s’ha dividit en dues categories, de cinc i deu quilòmetres, amb un circuit específic per a cada una d’elles pels afores de Manacor, amb sortida i arribada al parc de Bombers del municipi. La victòria en la prova dels cinc quilòmetres ha estat per Jéssica Pérez a la categoria femenina i per David Pérez a la categoria masculina.

A la prova dels deu quilòmetres, els guanyadors han estat Marina Grosso a la categoria femenina i Joan Ferrer a la categoria masculina. El conseller d'Hisenda i Funció Pública, Josep Lluís Colom, que ha participat a la categoria de cinc quilòmetres, i el director insular d'Emergències, Pedro Orfila.

Seguint el caràcter festiu de l’esdeveniment, també s’han disputat curses destinades als més joves, amb sis categories. La distància del circuit s’ha adaptat a l’edat dels participants. Una vegada han finalitzat les curses, tots els corredors i corredores han rebut una medalla. Per acabar la festa, hi ha hagut jocs infantils i castells inflables per als més petits.

Els Bombers de Mallorca han aprofitat l’ocasió per acostar a la societat mallorquina les tasques que desenvolupen en les emergències, fent diferents exhibicions. Hi ha hagut una mostra de vehicles, s’ha fet un simulacre d’excarceració d’un vehicle accidentat i una demostració d’extinció de foc. Així mateix, el Cos de Bombers ha fet arribar a la ciutadania un missatge de prevenció, per evitar incendis i accidents en els domicilis i en la vida quotidiana.