Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Homenatge als campions del món de ciclisme de les Balears, dins el 120è aniversari de la Federació de Ciclisme

Homenatge als campions del món de ciclisme de les Balears, dins el 120è aniversari de la Federació de Ciclisme

(12/06/2016)

El vicepresident primer, Francesc Miralles, ha participat aquest dissabte dels actes de celebració dels 120 anys de la Federació de Ciclisme de les Illes Balears al velòdrom Palma Arena, durant els quals s’ha retut homenatge a ciclistes com Joan Llaneras, Miquel Alzamora, Marga Fullana, David Muntaner i Albert Torres pels èxits obtinguts en campionats del món.

La Federació de Ciclisme de les Illes Balears ha celebrat aquest dissabte 120 anys de feina al servei d’aquest esport amb una festa oberta a tots els aficionats. Hi ha hagut temps per a la competició i també per al reconeixement dels èxits obtinguts per alguns dels noms més destacats del ciclisme de les Illes Balears dins el programa dissenyat per la Federació, presidida per Arturo Sintes.

 

Alguns dels moments més àlgids del ciclisme balear han quedat recollits en imatges a través de l’exposició fotogràfica permanent, inaugurada aquest dissabte al Palma Arena, sobre els Corredors emblemàtics de Balears. Acte seguit, ha estat el torn dels homenatges. El vicepresident primer i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles, ha fet entrega d’alguns d’aquests reconeixements als ciclistes Joan Llaneras i David Muntaner, així com al fotògraf i periodista especialitzat, gran coneixedor del ciclisme mallorquí, Tomás Montserrat.