Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

II Jornades de Participació Ciutadana a Mallorca

II Jornades de Participació Ciutadana a Mallorca

(12/03/2019)

Es tracta d’una formació oberta organitzada pel deptartament de Participació Ciutadana i Presidència del Consell de Mallorca amb la col·laboració de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports de les Illes Balears i de l' Ajuntament de Sineu; està dirigida a persones amb responsabilitat política i personal tècnic de les institucions públiques, però també a entitats socials i a la ciutadania en general.

La participació ciutadana ha fet un esclat important al llarg d’aquesta legislatura i és necessaria la voluntat i l’entesa per poder fer un canvi en el model en la presa de decisions que incorpori la ciutadania.

Les II Jornades de Participació Ciutadana Mallorca - Innovació democràtica i pràctiques participatives tindran lloc els pròxims dies 21 i 22 de març al CC Sa Quintana a Sineu i des de la direcció insular de Participació Ciutadana es preten fomentar la participació dels municipis de la part forana, acostant-hi esdeveniments institucionals.

 

Els temes que es desenvoluparan durant les jornades giraran al voltant de l’evolució de la Participació Ciutadana, la seva consolidación en normatives de carácter nacional, autonòmic i municipal; el debat obert entre la participación presencial versus la participación online o les noves tendències per assolir governs oberts i transparents. Tot plegat des de la optica de diversos ponents de tot l’estat que convidaran a reflexionar-hi.