Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

II Smart Island World Congress, a finals d’abril a Calvià

II Smart Island World Congress, a finals d’abril a Calvià

(15/11/2017)

El president i la consellera de Modernització i Funció Pública han assistit a la presentació de la segona edició de l’Smart Island World Congress que es tornarà a dur a terme a Mallorca.

A finals del proper mes d’abril, se celebrarà la segona edició de l’Smart Island World Congress que, una vegada més, farà que Mallorca es converteixi en la capital mundial de la tecnologia smart

El president, Miquel Ensenyat, i la consellera de Modernització i Funció Pública, Carmen Palomino, han presentat aquest esdeveniment a l’Smart City Expo World Congress que es duu a terme, aquests dies, a Barcelona. Per part del Consell, també hi han assistit la secretària tècnica de Modernització i Funció Pública, Elena Carrillo; el director insular d’Innovació i Modernització, Josep Lluís Colom, i la directora insular d’Hisenda, Pressuposts i Projectes Transversals, Cristina Ballester. 

Ensenyat ha convidat a tothom a visitar la nostra illa durant la celebració del congrés perquè seran unes jornades que “ens ajudaran a millorar la nostra gestió amb la tecnologia smart per aplicar-la al nostre dia a dia i millorar la qualitat de vida dels ciutadans”. 

La propera setmana, es reunirà la Comissió Assessora Smart Mallorca i es demanarà als assistents que proposin algunes de les temàtiques que centraran el congrés. A partir d’aquí, s’anirà elaborant, juntament amb Fira de Barcelona, el programa de ponències i debats. 

A la primera edició celebrada a Calvià, més de 1.300 persones participaren al congrés. A més, comptarem amb més de 90 ponents i hi varen assistir representants de més de 70 illes d’arreu del món. Durant dos dies, es va parlar de com la tecnologia pot millorar la gestió en àmbits com les noves connectivitats, el desenvolupament urbà i social o el creixement econòmic, entre d’altres temes.

Aquest esdeveniment també compta amb el suport de la Conselleria d’Innovació, Recerca i Turisme del Govern de les Illes Balears i de l’Ajuntament de Calvià.