Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

IMAS i Obra Social la Caixa estudien noves línies de col·laboració per a la gent gran

IMAS i Obra Social la Caixa estudien noves línies de col·laboració per a la gent gran

(26/02/2016)

El vicepresident Javier de Juan s'ha reunit amb els representants d'aquesta entitat.

El vicepresident de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), Javier de Juan, juntament amb la cap de servei de l'àrea d'Atenció a la Dependència de l'IMAS; Maria Ángeles Fernández, s'ha reunit amb representants de la la Fundació Obra Social la Caixa per conèixer les diferents iniciatives que des d'aquesta entitat duran a terme enguany en matèria de gent gran.

 

Concretament, per part de la Fundació Obra Social la Caixa han assistit a la reunió la responsable de la Fundació a l'àrea territorial a Balears, Cristina Antich; la responsable de l'àrea de gent gran de la Fundació a Barcelona, Lourdes Baulies i el director de Banca d'Institucions, Silvio P. Sarralde.

 

Cal recordar que l'IMAS i l'Obra Social la Caixa ja duen a terme diferents iniciatives conjuntament a les residències i llars socioculturals de persones majors que gestiona la institució insular com, per exemple, les ciberaules, el programa Menys dolor, més vida, i participació social i voluntariat. En aquest sentit, l'objectiu és continuar treballant per fomentar l'envelliment actiu de la gent gran.