Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Informació dels Bombers de Mallorca en relació a l’incendi d’un habitatge a Tolleric, a Llucmajor

Informació dels Bombers de Mallorca en relació a l’incendi d’un habitatge a Tolleric, a Llucmajor

(11/06/2016)

L’incendi, presumptament originat a la cuina del domicili, ha tengut com a conseqüència que una persona resultés ferida i hagi hagut de ser traslladada a l’Hospital de Vall d’Hebron de Barcelona.

Els Bombers de Mallorca han intervingut aquesta passada nit un incendi a un habitatge a la urbanització de Tolleric, a Llucmajor, el qual ha estat originat, presumptament, a la cuina del domicili. Arrel d’aquest incident, una persona s’ha vist afectada per cremades de diversa consideració i, després de ser atès en un primer moment a l’Hospital Universitari de Son Espases, així com pels serveis sanitaris desplaçats a lloc de l’incendi, ha estat traslladada a l’Hospital de Vall d’Hebron, a Barcelona.

 

Des del Servei de Bombers de Mallorca informen que a les 21:01 hores (10/06/2016), el servei d’emergències de l’112 ha rebut l’avís de l’incendi i s’ha duplicat l’incident als Bombers de Mallorca. Efectius del parc de Llucmajor s’han personat al domicili sinistrat, juntament amb un recurs sanitari i Policia Local de Llucmajor.

 

La intervenció dels bombers del Consell de Mallorca ha finalitzat a les 21:31 hores i s’ha procedit a realitzar la inspecció ocular de verificació. Aquesta inspecció ha consistit en comprovar el tall de corrent elèctrica general dins de l’habitatge (magnetotèrmic i diferencial), l’absència de gasos i fums dins el domicili donant la lectura de l’exposímetre en els paràmetres normals. A més, també s’ha comprovat l’absència de punts calents a la cuina, així com també a mobles propers i a la campana extractora. La intervenció dels Bombers de Mallorca s’ha donat per finalitzada a les 22:09 hores.

 

A les 01:56 hores (11/06/2016), es dóna avís a l’112 informant d’un nou incendi al mateix habitatge. En aquest moment s’activen els serveis de Bombers de Mallorca i de Palma. L’incendi es dóna per controlat a les 03:56 hores, sense haver de lamentar ferits.

 

Des del Departament de Desenvolupament Local del Consell, del qual depèn la Direcció Insular d’Emergències, confirmen que, als dos incendis, s’han seguit els protocols i procediments habituals i que, a hores d’ara i juntament amb la Policia Judicial, s’estan investigant les causes d’ambdós sinistres.