Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Infraestructures instal•larà barreres per evitar que s’aparqui a la carretera de cala Varques

Infraestructures instal•larà barreres per evitar que s’aparqui a la carretera de cala Varques

(06/06/2018)

D’aquesta manera, es promou la seguretat de la gent ja que els cotxes estacionen a llocs perillosos i després es desplacen a peu per la via amb poc espai.

La Direcció Insular d’Infraestructures i Mobilitat instal·larà barreres a la carretera Ma-4014 (d’accés a Porto Cristo) per tal d’evitar que els vehicles estacionin posant en perill la seguretat dels usuaris de la via.

Aquesta decisió s’ha consensuat amb l’Ajuntament de Manacor després d’observar com alguns cotxes aparcaven molt a prop de la intersecció entre la carretera des de Manacor (Ma-4015) i la que es dirigeix cap a Porto Cristo (Ma-4014). Després, la gent es desplaçava a peu per la via amb el perill que també suposa.

Durant aquests dies, s’instal·laran elements provisionals a uns 200 metres per impedir l’estacionament. Posteriorment, s’hi posaran elements, tipus barrera, ja de caràcter definitiu.

L’objectiu de l’actuació és preservar la seguretat de la gent que es vol desplaçar fins a cala Varques i evitar possibles accidents amb vianants.