Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Javier de Juan assisteix al 22è aniversari dels habitatges tutelats per a gent gran d'Alaró

Javier de Juan assisteix al 22è aniversari dels habitatges tutelats per a gent gran d'Alaró

(11/11/2015)

Des de l’IMAS celebren els 22 anys de la posada en funcionament d'aquest servei amb el qual la institució insular col•labora en el seu manteniment mitjançant un conveni anual.

El vicepresident de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), Javier de Juan, ha assistit aquest migdia a la celebració del 22è aniversari dels habitatges tutelats per a gent gran d'Alaró. L'IMAS va renovar el passat mes d'agost el conveni que es signa anualment amb l'ajuntament d'Alaró per al manteniment d'aquest servei.

 

En concret, l'IMAS inverteix un total de 21.181,59 euros en el manteniment d'aquest habitatge, que compta amb 9 places adreçades a persones majors de 60 anys que poden fer per elles mateixes les activitats diàries. L'objectiu d'aquest servei és el de retardar tot el possible el seu ingrés en una residència, a més de promoure la solidaritat i l’ajuda mútua entre els residents dels pisos, potenciar-ne l’autonomia i facilitar el seu benestar, tant físic com emocional.

 

L'acte ha comptat també amb la presència de la batlessa d'Alaró, Aina Munar; la directora insular d'Atenció a la Dependència, Margalida Fullana, a més de diversos regidors i tècnics del municipi. De Juan els ha donat l'enhorabona per la tasca que duen a terme i els ha felicitat per “ser pioners en la posada en funcionament d'un projecte d'aquestes característiques fa més de 20 anys”.