Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Javier de Juan visita les residències de persones majors amb places concertades de Calvià

Javier de Juan visita les residències de persones majors amb places concertades de Calvià

(13/04/2016)

El vicepresident de l'IMAS i la directora insular d'Atenció a la Dependència han conegut les instal·lacions de la residència SarQuavitae de Calvià i la municipal.

El vicepresident de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), Javier de Juan i la directora insular d'Atenció a la Dependència de l'IMAS, Regina Moll, s'han desplaçat fins a Calvià per a conèixer el personal i els programes que es duen a terme a dues de les residències amb què l'IMAS hi té places concertades en aquesta zona: la SarQuavitae i la municipal.

 

En aquest sentit, el vicepresident de l'IMAS ha estat acompanyat pels equips directius d'ambdós centres i, en el cas de la visita a la residència municipal, també pel batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal. Igualment, també han visitat les instal·lacions la cap de servei de l'àrea de gent gran de l'IMAS, Maria Ángeles Fernández.

 

L'objectiu de Javier de Juan amb aquestes visites és apropar-se als serveis que l'IMAS té concertats amb les residències de persones majors arreu de Mallorca i estudiar així possibles noves línies d'actuació en l'àrea de dependència. En aquest sentit, cal recordar que l'IMAS té concertades unes 740 places per a persones majors a diferents residències de l'illa.