Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Jesús Jurado visita les instal·lacions de la Fundació Patronat Obrer

Jesús Jurado visita les instal·lacions de la Fundació Patronat Obrer

(29/03/2017)

El vicepresident segon i conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado ha visitat avui les instal·lacions de la Fundació Patronat Obrer que enguany commemora 110 anys des de la seva creació i que el 24 d'abril rebran la Medalla d'Honor i Distinció del Consell de Mallorca.

La presidenta de la Fundació, Margalida Ferragut, ha fet un recorregut per les dependències on es formen joves i adults en risc d'exclusió social. La Fundació Patronat Obrer és una fundació sense ànim de lucre que nasqué l'any 1907 ja amb l'objectiu de pal·liar les necessitats bàsiques de la població. En aquest sentit, duen a terme diferents projectes en l'àmbit esportiu, de la formació, o de l'orientació laboral.
Jurado ha volgut conèixer de més a prop la feina feta per aquest col·lectiu, no sols pel seu paper important en la societat mallorquina i el seu compromís amb els més vulnerables, sinó també com a reconeixement de la seva feina durant 110 anys. Motius suficients perquè enguany siguin uns dels elegits per a la Medalla d'Honor i Distinció del Consell de Mallorca que s'entregarà el pròxim 24 d'abril.