Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Joan Font es reuneix amb totes les societats de caçadors de Mallorca

Joan Font es reuneix amb totes les societats de caçadors de Mallorca

(05/09/2015)

El conseller de Desenvolupament Local del Consell, i el director insular de Cooperació Local i Caça, Joan Manera, han exposat als membres de les societats de caçadors de l’illa el projecte que el nou equip de polític del Departament de Caça té pensat dur a terme.

Membres de les juntes directives de totes les societats de caçadors de Mallorca han assistit avui a la reunió celebrada a la sala d’acte de la Llar de la Joventut amb l’objectiu de conèixer el projecte que el nou equip polític del Departament de Caça del Consell té pensat dur a terme durant aquesta legislatura. El conseller de Desenvolupament Local del Consell, Joan Font, i el director insular de Cooperació Local i Caça, Joan Manera, han exposat les línies bàsiques del que serà el seu full de ruta durant els propers quatre anys. A la trobada també hi ha assistit el president de la Federació Balear de Caça, Jaume Ripoll.

 

En aquest sentit, Joan Font ha manifestat la seva satisfacció per la bona rebuda que ha tengut el nou equip polític de caça per part de totes les societats de caçadors, al temps que els ha convidat a exposar totes les seves inquietuds i s’ha posat a la seva disposició per tal de fer més participativa la gestió del Departament de Caça. “La caça és un valor cultural més de Mallorca i només la conservarem i millorarem amb la bona sintonia i feina conjunta entre els caçadors, els pagesos i els polítics”, ha remarcat el conseller.

 

Per altra banda, Font ha assegurat en breu acabaran de fer les seves aportacions a la Llei de Caça i l’enviaran al Consell Consultiu de les Illes Balears per tal de procedir a la seva aprovació definitiva.

 

A la reunió també s’ha presentat a totes les societats de caçadors de l’illa el nou visor d’espais cinegètics del Consell de Mallorca, presentat fa un mes per part dels tècnics del Departament de Caça.