Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Jornada sobre els efectes laborals de la contractació administrativa

Jornada sobre els efectes laborals de la contractació administrativa

(08/06/2016)

El Departament de Modernització i Funció Pública organitza un curs sobre els efectes laborals de la contractació administrativa. El curs està destinat al personal tècnic i jurídic del Consell i dels ajuntaments de Mallorca. Es durà a terme el proper divendres, 10 de juny, de les 9 a les 14 hores, al Parc de Tecnologies Ambientals (TIRME).

El proper divendres, 10 de juny, es durà a terme la jornada sobre els efectes laborals de la contractació administrativa. Aquest curs està organitzat per Departament de Modernització i Funció Pública i se celebrarà de les 9 a les 14 hores al Parc de Tecnologies Ambientals (TIRME).

Aquesta jornada està destinada al personal tècnic i jurídic del Consell de Mallorca i al de tots els ajuntaments. Els objectius del curs són conèixer la normativa en matèria de contractació i sobre la cessió de treballadors i altres figures d’externalització. A més, també es tractaran els principals problemes a l’hora d’aplicar la normativa i les responsabilitats jurídiques i econòmiques de l’administració pública en aquestes matèries.

Els continguts se centraran en dos blocs. El primer tracta la contractació i subcontractació d’obres i serveis a l’administració pública. Durant el segon bloc, es parlarà sobre la cessió il·legal de treballadors a l’adminstració.

La ponent del curs és la professora Margarita Tarabini-Castellani Aznar. És doctora en Dret per la Universitat de València i, actualment, exerceix de professora titular de Dret del Treball i de la Seguretat Social a la Universitat de les Illes Balears. Com a lletrada, forma part del gabinet tècnic de la sala IV del Tribunal Suprem. Al 2008, va rebre el primer premi del Consell Econòmic i Social de les Illes Balears.