Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

L'actriu Aina Frau llegirà el Missatge del Dia Mundial del Teatre a la web del Principal

L'actriu Aina Frau llegirà el Missatge del Dia Mundial del Teatre a la web del Principal

(26/03/2020)

El Teatre Principal de Palma celebrarà demà, 27 de març, el Dia Mundial del Teatre amb la lectura per part de l'actriu Aina Frau del Missatge internacional, que enguany signa Shahid Mahmmood Nadeem, dramaturg i director pakistanès.

Frau llegirà el manifest des de la seva casa de Palma i ho enregistrarà en un vídeo que el Teatre Principal penjarà demà divendres al seu web i al canal propi de Youtube. D'aquesta manera, el Teatre Principal vol compartir amb tota la comunitat teatral, des dels espectadors als dramaturgs, un dia que enguany adquireix una especial significació donades les excepcionals circumstàncies derivades de la pandèmia del Covid-19.

L'actriu mallorquina Aina Frau, una de les grans dames de l'escena illenca, fa més de cinquanta anys que actua i dins la seva trajectòria professional ha fet tant teatre com cinema i televisió. Bona part d'aquesta activitat la desplegà a Madrid, on visqué durant dècades. Al Teatre Principal de Palma és recordada per nombroses obres teatrals, en especial algunes com la producció de Mort de dama de 2009, o més recentment Comviure de 2018.

Així mateix, demà estarà disponible en el canal de youtube del Teatre La comèdia dels errors, de Shakespeare, una producció del Principal que Pitus Fernández va dirigir el març de 2014 en un enregistrament de Jaume Carrió.

També amb motiu del Dia Mundial del Teatre, Mar de fons, la producció del Teatre Principal amb la companyia Iguana Teatre estrenada el gener de 2019, serà emesa per IB3 Televisió el dissabte 28 de març a les 23,10 hores, una emissió que també es podrà seguir pel canal de youtube del Principal.