Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

L'Ajuntament d'Ariany elimina barreres arquitectòniques i reforma els principals carrers del poble amb les inversions del Consell de Mallorca

L'Ajuntament d'Ariany elimina barreres arquitectòniques i reforma els principals carrers del poble amb les inversions del Consell de Mallorca

(15/01/2019)

L'ajuntament d'Ariany ha dut a terme diferents actuacions de millora al municipi gràcies als 614.129 euros que el Consell de Mallorca, a través del Departament de Desenvolupament Local, ha invertit. Aquests diners procedeixen dels diferents Plans de subvencions que la institució insular té en marxa.

Entre els projectes iniciats dins el Pla Especial d'inversions de competència municipal es troben l'execució de la fase 2 d'un edifici municipal de serveis i l'adquisició d'un terreny solar a Son Siurana. El consistori també té previst solucionar les deficiències d'accessibilitat i eliminació de barreres arquitectòniques en diversos edificis públics, la reforma de l'edifici municipal de serveis i el reforç del ferm d'un tram del Camí de Son Reixach i del Camí de Son Ribotet per valor de 480.000 euros.

Pel que fa al pla especial d'estalvi i eficiència energètica i vehicles elèctrics el consistori ha millorat l'eficiència energètica en instal·lació d'il·luminació existent amb una inversió de 28.300 euros.

Per altra banda, el poble ha obtingut 105.829 euros per a fer front a la despesa corrents.

Per aquest motiu, el conseller de Desenvolupament Local, Joan Font; i el director insular de Cooperació Local i Caça, Joan Manera, han visitat les obres acompanyats pel batle del municipi, Joan Ribot Mayol. Durant la visita, Font ha destacat el "caràcter municipalista d'aquestes ajudes" i ha recordat el compromís que va adquirir l'equip de govern amb els ajuntaments.