Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

L'Ajuntament de Felanitx realitza obres de millora urbana i adquireix un vehicle elèctric gràcies a les inversions del Consell de Mallorca

L'Ajuntament de Felanitx realitza obres de millora urbana i adquireix un vehicle elèctric gràcies a les inversions del Consell de Mallorca

(18/10/2018)

El municipi de Felanitx ha executat les obres de reforma dels carrers Mossen Bartomeu Barceló i Joan Capó gràcies a les subvencions que el Consell de Mallorca l'ha atorgat. Aquesta obra ha suposat una inversió de 135.500,000 d'euros per part de la institució insular del Pla Especial d'Inversions 2017-2018.

El conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, i el director insular de Cooperació Local i Caça, Joan Manera, han visitat el municipi del Migjorn per veure el resultat dels projectes finançats.
Durant la visita el batle felanitxer Jaume Monserrat Vaquer, acompanyat d'alguns dels seus regidors, ha explicat en què han consistit les obres i ha mostrat els projectes acabats de les convocatòries passades.

Per a la realització del projecte s'han dut a terme tasques de construcció de voreres, separació del carril bici de la calçada, senyalització de marques viàries, comprovacions, rematades i neteja.

Per altra banda, l'Ajuntament de Felanitx ha pogut adquirir un vehicle totalment elèctric per la brigada municipal a través d'una ajuda de 28.300 euros del Consell de Mallorca.