Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

L'Ajuntament de Llucmajor adquireix nous vehicles per a la brigada municipal amb les inversions del Consell de Mallorca

L'Ajuntament de Llucmajor adquireix nous vehicles per a la brigada municipal amb les inversions del Consell de Mallorca

(08/11/2018)

L'ajuntament de Llucmajor ha dut a terme diferents actuacions de millora al municipi gràcies als 160.600,00 euros que el Consell de Mallorca, a través del Departament de Desenvolupament Local, ha invertit. Aquests diners procedeixen dels diferents Plans de subvencions que la institució insular té en marxa.

Entre els projectes iniciats dins el Pla Especial d'inversions de competència municipal es troben l'adquisició d'un vehicle adaptat per al servei de Benestar Social, un cotxe 4 x 4, un monovolum amb complement de blindatge i un altre amb complement de pintura per a la Policia Local amb una inversió total de 103.390 euros. També s'han executat obres de remodelació de la voravia entre les zones de Son Bieló i Sa Ràpita per valor de 28.910 euros.

Pel que fa al pla especial d'estalvi i eficiència energètica i vehicles elèctrics s'han desenvolupat tasques de substitució de l'enllumenat públic per dispositius LED, a diversos carrers del nucli antic del municipi, amb una inversió de 5.726,69 euros i s'ha comprat un vehicle 100% elèctric tipus utilitari per al servei de gestió de platges per valor de 22.573,31 euros.

Per aquest motiu, el conseller de Desenvolupament Local, Joan Font i el director insular de Cooperació Local i Caça, Joan Manera, han visitat les obres acompanyats pel batle del municipi, Gregori Estarellas Mas. Durant la visita, Font ha destacat el "caràcter municipalista d'aquestes ajudes" i ha recordat el compromís que va adquirir l'equip de govern amb els ajuntaments.