Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

L’Ajuntament de Sant Llorenç presenta al Consell quatre projectes de millora en infraestructures

L’Ajuntament de Sant Llorenç presenta al Consell quatre projectes de millora en infraestructures

(04/10/2019)

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, acompanyada pel conseller de Mobilitat i Infraestructures, Ivan Sevillano, ha rebut avui en audiència el batle de Sant Llorenç, Mateu Puigròs i els tinents de batle, Antònia Bauzà i Josep Jaume Umbert. En aquesta reunió l’ajuntament ha presentat una sèrie de projectes de millora en infraestructures al municipi per tal de reduir les conseqüències de possibles torrentades. Tant Cladera com Sevillano s’han compromès a estudiar aquestes propostes i donar-hi prioritat a l’hora d’executar-les. Es tracta de propostes de millora de les passes de conducció hidràulica pel llit del torrent fins a s'Illot.


“Ens comprometem a analitzar i donar prioritat a aquests projectes, a mesura que es vagin enllestint. En tot el que sigui posar remei a les conseqüències de la torrentada i que no es tornin a produir situacions com les viscudes a sant Llorenç, les administracions hi hem de col·laborar”.

Els projectes en infraestructures que ha presentat l’ajuntament i que valora en 1,2 milions d’euros afecten carreteres, ponts i accessos al municipi. Es tracta d’obres a tres ponts del nucli urbà i una intervenció a la variant de son Carrió.


“Hem acabat el 100 per cent de les obres de rehabilitació a conseqüència de torrentada. Ara queda la més important, què és envestir els projectes aquestes millores en passos de conducció hidràulica des de la muntanya fins a l’illot i millorar tècnicament tot el que es pugui millorar”, ha explicat el batle Mateu Puigròs.

Una vegada presentades les propostes per part del consistori, el Departament de Mobilitat i Infraestructures del Consell analitzarà els informes preliminars lliurats i n’estudiarà tant les característiques tècniques com la tramitació necessària per donar prioritat a la seva execució.

Vídeos

L’Ajuntament de Sant Llorenç presenta al Consell quatre projectes de millora en infraestructures