Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

L’alumnat de l’IES Ses Estacions visita la seu del Consell de Mallorca

L’alumnat de l’IES Ses Estacions visita la seu del Consell de Mallorca

(29/01/2016)

Els alumnes de Formació Professional de Grau Mitjà han realitzat una roda de visites a l’Ajuntament de Palma, al Consell de Mallorca i al Parlament de les Illes Balears.

L’alumnat de Formació Professional de Grau Mitjà de l’IES Ses Estacions de Palma, han visitat avui matí la seu de Consell de Mallorca, per conèixer la seu del carrer de Palau Reial, un edifici neogòtic i catalogat que es va construir a finals del segle XIX per albergar la Diputació Provincial. El Consell compta amb una col·lecció d’art molt important amb peces de Tito Citadini, Ricard Anckerman i Faust Morell, que també és l’autor dels vitralls de la Sala de Plens i els de l’escala.

 

Els escolars han començat la visita amb una explicació per part del Departament de Protocol, que els ha fet una introducció a la història de l’edifici amb la façana i l’entrada. Després, a les escales que donen accés a la part noble, ha explicat la història del Regne de Mallorca aprofitant les figures dels gegants que representen els sobirans de l’illa.

 

El recorregut ha seguit a la Sala d’Audiències i a la Sala de Plens on han estat rebuts per part del president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, el qual els ha explicat el funcionament polític de la institució.