Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

L'associació La Nostra Veu presenta la seva tasca a la presidenta de l'IMAS

L'associació La Nostra Veu presenta la seva tasca a la presidenta de l'IMAS

(22/09/2016)

Margalida Puigserver ha mantingut avui una trobada amb els representants de l'Associació Balear d'Usuaris de Salut Mental i Familiars a la qual s'ha estudiat possibles vies de col·laboració entre ambdues entitats.

La consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), Margalida Puigserver, juntament amb el director insular de Persones amb Discapacitat, José Manuel Portalo, s'ha reunit avui amb Guillem Pericàs, president de l'Associació Balear d'Usuaris de Salut Mental i Familiars, La Nostra Veu (LNV), i altres representants d'aquesta entitat.

 

Durant la trobada, els representants de l'entitat, constituïda ara fa 5 anys, han presentat a la consellera els seus objectius com a associació i la tasca que duen a terme per afavorir la normalització d'aquest col·lectiu i millorar la seva situació.

 

Des de la LNV han explicat que treballen per acostar a les institucions i la societat en general les necessitats del col·lectiu de persones amb trastorns de salut mental i els seus familiars, així com per contribuir a la millora de l'assistència sanitària, la rehabilitació psicosocial i la inserció social del col·lectiu afectat.

 

Puigserver, per la seva banda, s'ha mostrat molt interessada per la tasca que es duu a terme des de LNV i, juntament amb el director insular, s'han mostrat disposats a facilitar el desenvolupament dels seus projectes a través de l'IMAS.