Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

L’Auditori de Santa Margalida acull la representació de l’obra de teatre ‘Dos murris i un bomber’

L’Auditori de Santa Margalida acull la representació de l’obra de teatre ‘Dos murris i un bomber’

(13/11/2015)

La representació teatral està emmarcada dins els actes de la Setmana de la Prevenció d’Incendis 2015 que s’ha celebrat durant aquesta setmana a la nostra illa.

L’obra de teatre infantil ‘Dos murris i un bomber’, de la companyia ‘Sin fin’, s’ha representat avui a L’Auditori de Santa Margalida. La representació està emmarcada dins la Setmana de la Prevenció d’Incendis 2015, organitzada per la Fundación MAPFRE, amb la col·laboració de la Direcció Insular d’Emergències, els Bombers de Mallorca, i la Asociación Profesional de Técnicos de Bomberos (APTB), i que s’ha celebrat durant aquests dies.

 

La funció ha anat dirigida a tota la població escolar d’Educació Infantil i primer cicle d’Educació Primària del municipi de Santa Margalida, amb l’objectiu de donar-los a conèixer comportaments preventius, així com també per mostrar accions correctes d’actuació en cas d’incendi.

 

Els assistents a la funció també han pogut veure en directe una demostració d’actuació dels Bombers de Mallorca. La directora insular d’Emergències del Consell de Mallorca, Paola van Gent, s’ha desplaçat fins a Santa Margalida per conèixer la tasca de la companyia ‘Sin fin’, així com també per veure la representació teatral.