Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

L'equip polític de l'IMAS expressa la seva confiança i suport cap als tècnics i professionals de l'àrea de Menors i Família

L'equip polític de l'IMAS expressa la seva confiança i suport cap als tècnics i professionals de l'àrea de Menors i Família

(20/11/2015)

Els responsables polítics de menors s’han reunit avui amb tot l’equip professional de l’àrea per tal de mostrar el seu suport cap a la bona tasca que realitzen després de la concentració de protesta que ha tengut lloc avui davant les oficines de l’IMAS.

L’equip polític de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS) ha expressat avui la seva plena confiança i el seu suport cap als tècnics i professionals que desenvolupen la seva tasca a l’àrea de Menors i Família de l’organisme depenent del Consell de Mallorca. La reacció es produeix després de la concentració, d’un petit grup de persones, que s’ha produït avui davant les oficines centrals de l’organisme insular i que ha intentat posar en dubte la tasca, el rigor, la credibilitat i la professionalitat dels professionals de l’àrea de menors.

 

Els responsables polítics de menors de l’IMAS s’han reunit amb els professionals de l’àrea per tal de manifestar la seva confiança cap a la bona tasca que venen realitzant des d’anys enrere. L'obligació del servei de menors, per dur endavant la seva funció de protecció, és vetllar sempre per l'interès superior del menor, que és el que preval quan pugui col·lidir amb altres interessos. Per tant, abans de prendre decisions rellevants que impliquen canvis en la vida dels menors i de les seves famílies, es fa un treball amb totes les garanties legals que exigeix la Llei de Protecció Jurídica del Menor, i la seva recent modificació.

 

En aquest sentit, la consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l’IMAS, Margalida Puigserver, ha assegurat que “ni els polítics de l’IMAS, ni ningú, hem de posar traves a la bona tasca que realitzen els professionals de l’àrea de menors, la qual es desenvolupa sempre vetllar per la protecció dels menors i en base a la Llei de Protecció Jurídica del Menor”. Puigserver ha finalitzat manifestant la seva “plena confiança cap a tots els tècnics i professionals de l’IMAS, especialment els del servei de menors”.