Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

L’excel·lència de l’oferta MICE de Mallorca a IMEX 2022

L’excel·lència de l’oferta MICE de Mallorca a IMEX 2022

(31/05/2022)

L’illa és present a la fira referent del turisme de reunions, incentius, conferències i exhibicions d’Europa.

Mallorca serà present a la XX edició de la fira IMEX que, després de dos anys aturada, se celebrarà a Frankfurt del 31 al 2 de juny. L’illa exhibirà la seva oferta en el segment MICE, que ja compta amb el reconeixement del sector turístic internacional gràcies a la seva innovació i una trajectòria consolidada.

Així, l’exposició MICE més gran del món comptarà amb la presència activa de Mallorca, que es desplaçarà fins a Alemanya per mostrar davant d’un dels seus principals mercats el millor de l’oferta en reunions, incentius, conferències i exhibicions. I ho fa a través del potencial de les infraestructures i allotjaments, sempre sustentat en premisses infrangibles com la sostenibilitat, la seguretat, la professionalitat i la qualitat.

El Consell de Mallorca donarà a conèixer les novetats d’un dels seus principals productes estratègics formant part de l’estand de Turespaña en l’exposició. S’hi veurà materialitzada la cohesió del teixit turístic illenc, tant en el públic com el privat, amb la presència de 18 coexpositors entre els quals es troben la Fundació Turisme Palma 365, Mallorca Convention Bureau, Fergus Hotels, Zafiro Hotels, Protur Biomar Gran Hotel & Spa, MTS, Ocean Drive Puerto Portals, Iberostar Hotels & Resorts, Hipotels Hotels & Resorts, Portblue, Blau Hotels & Resorts, Absolute Groups & Incentives, KP The Agency, Marriott Mallorca, Mallorca Leads, THB Hotels, Mon Hotels i Grupotel.

Els esforços del sector situen l’illa entre les destinacions més demandades per celebrar-hi activitats MICE i bona mostra d’això és el fet que Mallorca sigui membre oficial de la Spain Convention Bureau. Al cor de la mar Mediterrània, amb l’aeroport internacional de Palma a menys de dues hores de vol directe des de les capitals dels principals països europeus, Mallorca té una gran varietat d’hotels especialitzats, sales de conferències, auditoris i llocs únics perquè s’hi desenvolupi aquest producte turístic.

Més informació sobre l’oferta MICE de Mallorca: http://www.infomallorca.net/media/1372/tots/MICE_Mallorca.pdf