Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

L’huracà "Irma" obliga a canviar la data del concert de Maria del Mar Bonet al Principal

L’huracà "Irma" obliga a canviar la data del concert de Maria del Mar Bonet al Principal

(16/09/2017)

El concert de Maria del Mar Bonet previst pel 30 de setembre a la Sala Gran ha estat ajornat al dimecres 18 d’octubre.

El pas per l’illa de Cuba de l’huracà “Irma” ha motivat la paralització per part de les autoritats cubanes dels tràmits per a l’obtenció de visats per al grup de músics que han d’acompanyar Maria del Mar Bonet en la gira que ha d’oferir per diverses ciutats de l’Estat espanyol i que s’havia d’iniciar el dissabte 30 de setembre a Palma.

 

Aquestes circumstàncies sobrevingudes i de força major fan impossible l’arribada a temps de l’equip artístic que havia de participar en aquest concert. El recital s’ha traslladat al dimecres 18 d’octubre a les 20 hores.

 

Les persones que ja han adquirit una entrada per aquest concert poden usar-la igualment per al concert de dia 18. En aquest cas, aquests usuaris no han de fer cap tipus de canvi, simplement han d’acudir a la cita del 18 d’octubre amb l’entrada que ja han adquirit.

 

Les persones que ja han adquirit una localitat però no volen o no poden anar al concert del dia 18 tenen l’opció de recuperar l’import de l’entrada. Si han comprat l’entrada en efectiu, han de passar per la taquilla del Teatre Principal. Si han comprat les entrades amb targeta poden passar per la taquilla del Teatre o enviar un correu a taquillatp@teatreprincipal.com; on se’ls explicarà els tràmits a seguir per recuperar els doblers de l’entrada.

 

L’horari de taquilla és dimecres i dijous de 17 a 21 hores, i divendres i dissabtes de 11 a 14 hores i de 17 a 21 hores.