Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

L'IMAS conclou la ronda de reunions amb els municipis de Mallorca

L'IMAS conclou la ronda de reunions amb els municipis de Mallorca

(15/12/2015)

Amb la trobada amb els representants dels serveis socials de Sóller, i a falta del municipi de Deià, es posa fi a la recollida de necessitats de tots els pobles de l'illa.

Les directores insulars d'Inclusió Social i Atenció a la Dependència de l'IMAS, Caterina Mas i Margalida Fullana, s'han reunit aquest matí amb els representants dels serveis socials dels municipis de Sóller. Amb aquesta reunió, i a falta de la darrera amb el municipi de Deià, es posa punt i final a les trobades que des de l'equip directiu de l'IMAS s'han mantingut amb tots els municipis de l'Illa.

 

Aquesta sèrie de reunions s'han duit a terme amb la intenció de conèixer de primera mà les necessitats concretes dels diferents pobles de Mallorca en matèria de serveis socials, per tal de poder analitzar quin és l'estat actual dels serveis socials d'atenció primària.

 

D'aquesta manera, cada un dels municipis ha pogut explicar als diferents representants de l'IMAS amb els que s'han reunit les seves necessitats actuals pel que fa als serveis socials, des d'inclusió a menors, passant per temes de dependència o suport territorial, entre d'altres.

 

Un cop recollida tota la informació, des de l'IMAS s'analitzaran els resultats i es treballarà per atendre les necessitats concretes de cada municipi durant aquesta legislatura.