Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

L'IMAS constitueix formalment el Comitè per a la igualtat entre dones i homes

L'IMAS constitueix formalment el Comitè per a la igualtat entre dones i homes

(14/05/2019)

La presidenta de l'IMAS i consellera de Benestar i Drets Socials, Margalida Puigserver; els seus dos vicepresidents Javier de Juan i Caterina Mas, i la gerent de l'IMAS, Teresa Vallespir, han presidit la reunió de constitució del Comitè per a la Igualtat entre homes i dones, en el qual també hi participen representants sindicals, així com dues persones de la Comissió d'Igualtat i de l'àrea de Recursos Humans de l'IMAS i un representant de la Direcció Insular d'Igualtat del Consell de Mallorca.

Cal recordar que des de fa un any l'IMAS compta amb una Comissió activa per a la igualtat entre dones i homes que, com a òrgan operatiu del Comitè constituït formalment avui, treballa per garantir la implantació del I Pla estratègic d'Igualtat entre Dones i Homes que aquesta institució va aprovar el mes de maig. Així, durant l'acte de constitució s'han presentat diferents iniciatives que ja s'estan duent a terme des de la Comissió activa, així com l'anàlisi que s'ha fet en matèria des recursos humans de l'IMAS des de la perspectiva de gènere.

Durant la reunió, la consellera ha donat l'enhorabona a tots els membres de la Comissió per la feina que han fet durant el seu primer any de funcionament, i ha elogiat especialment la radiografia de l'IMAS en perspectiva de gènere que el president de la Comissió els ha presentat avui. En el mateix sentit s'han expressat també tant el vicepresident Javier de Juan com des de la Direcció Insular d'Igualtat del Consell de Mallorca.

El Comitè per a la igualtat entre dones i homes té com a objectiu la consulta regular i periòdica de totes les iniciatives que es duguin a terme a l'IMAS en matèria d'igualtat. La Comissió, per la seva part, està formada per personal tècnic representant de les quatre direccions insulars, a més dels serveis de recursos humans, sistemes informàtics i del servei de premsa de l'IMAS, i és l'òrgan encarregat d'impulsar, dur a terme, avaluar i fer el seguiment les diferents iniciatives que formen el Pla Estratègic d'Igualtat de l'IMAS.