Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

L'IMAS continua recollint les necessitats dels municipis de l'illa en matèria de Serveis Socials

L'IMAS continua recollint les necessitats dels municipis de l'illa en matèria de Serveis Socials

(10/12/2015)

Les directores d'Inclusió Social i Atenció a la Dependència es reuneixen amb representants de Santanyí, Manacor i Alcúdia.

L'equip directiu de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS) continua amb les reunions que mantenen amb els diferents municipis de l'Illa, iniciades a començament d'aquesta legislatura, amb la intenció de recollir les necessitats individuals de cadascun d'ells. En aquest cas ha estat el torn dels ajuntaments de Manacor, Alcúdia i Santanyí.

 

Pel que fa a Manacor, la directora insular d'Inclusió Social, Caterina Mas, s'ha desplaçat fins al municipi on s'han reunit amb representants de l'àrea de Serveis Socials. Els responsables d'aquesta àrea han traslladat a la directora de l'IMAS les seves necessitats concretes de cara a la present legislatura.

 

Posteriorment ha estat el torn de l'Ajuntament d'Alcúdia. En aquest cas la reunió ha tengut lloc a la seu central de l'IMAS i ha comptat amb la presència dels representants municipals i Caterina Mas. El responsables del consistori alcudienc ha donat a conèixer també les seves demandes en l'àrea de serveis socials.

 

Pel que fa a l'Ajuntament de Santanyí, els seus responsables de serveis socials es desplaçaren ahir també fins a l'IMAS per a presentar les seves propostes tant a Caterina Mas com a la directora insular d'Atenció a la Dependència, Margalida Fullana. Amb aquestes tres noves reunions ja s'han recollit les demandes de la pràctica totalitat dels municipis de Mallorca.

 

Aquestes trobades són una de les prioritats de l'equip directiu de l'IMAS, ja que mitjançant aquesta sèrie de reunions amb els diferents municipis de l'Illa, es pot analitzar l'estat dels serveis socials de cada un d'ells i quines són les seves necessitats de cara al futur.