Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

L'IMAS es reuneix amb el SOIB per parlar d'inserció sociolaboral

L'IMAS es reuneix amb el SOIB per parlar d'inserció sociolaboral

(12/02/2016)

La presidenta i el vicepresident de l'IMAS han mantingut una trobada amb Maria del Mar Socias, directora gerent del SOIB, centrada en les línies d'actuació per a la inserció laboral de persones amb discapacitat o en risc d'exclusió social

La consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), Margalida Puigserver i el vicepresident de l'IMAS, Javier de Juan, s'han reunit aquest migdia amb la directora gerent del Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB), Maria del Mar Socias.

 La trobada s'ha centrat en les línies d'actuació que es volen dur a terme de forma conjunta per a la inserció sociolaboral de persones amb discapacitat i persones en risc d'exclusió social. En aquest sentit, tal i com ha explicat Puigserver, s'ha parlat de “millorar l'eficiència administrativa en els convenis de col·laboració, sobretot en els casos de les accions formatives de l'itinerari d'inserció de persones amb discapacitat i la Renda Mínima d'Inserció”.

 La consellera i el vicepresident de l'IMAS, que s'han mostrat molt satisfets de la reunió, han estat acompanyats pels directors insulars de Persones amb Discapacitat i Inclusió Social, José Manuel Portalo i Caterina Mas i el gerent de la institució, Jaume Català. Per la seva part, Socies ha estat acompanyada per Marta Sureda, responsable de temes de gestió del SOIB.