Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

L'IMAS es reuneix amb els ajuntaments d’Esporles i Andratx

L'IMAS es reuneix amb els ajuntaments d’Esporles i Andratx

(01/12/2015)

Caterina Mas, directora insular d'Inclusió Social, s'ha reunit avui amb els representants d’ambdós ajuntaments per tal de recollir les seves demandes en matèria de serveis socials.

La directora insular d'Inclusió Social de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), Caterina Mas s'ha reunit avui amb els responsables dels municipis d'Esporles i Andratx continuant així amb la ronda de reunions que des de fa uns mesos s'està realitzant des de l'IMAS amb tots els municipis de Mallorca per recollir les necessitats locals en matèria de serveis socials. 

 

Amb aquestes dues reunions l'IMAS inicia la darrera tanda de trobades amb els  municipis de Mallorca ja que just li quedaran vuit reunions pendents: Escorca, Calvià, Campos, Muro, Santanyí, Manacor, Alcúdia i Sóller.

 

Per part d'Esporles, han acudit a l'IMAS la batlessa Maria Ramon, la regidora de serveis socials, benestar i salut, Xisca Torres i la treballadora social Sara Montse Monmany i que durant la reunió han comentat a la directora Caterina Mas les possibles millores que es poden dur a terme a Esporles per donar una millor resposta a les necessitats dels seus ciutadans.

 

En la mateixa línea s'ha dut a terme la reunió amb Andratx, en la qual hi han estat presents el batle Jaume Porcell, la regidora de serveis socials Xisca Catell i la tècnica de serveis socials, Montse Menesses.

 

L'objectiu de l'IMAS amb la organització d'aquestes trobades és conèixer de primera mà, i sense excepcions, la situació dels serveis socials municipals de Mallorca per tal de dissenyar les noves línies d'actuació que pertoqui així com reforçar, si s'escau, els programes que la institució insular hi duu a terme.