Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

L'IMAS es reuneix amb l'Associació de Lluita Antisida de les Illes Balears

L'IMAS es reuneix amb l'Associació de Lluita Antisida de les Illes Balears

(11/04/2016)

La presidenta de l'IMAS i altres membres del seu equip directiu s'han reunit amb Joan Viver i Pere Fullana d'ALAS

La consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), Margalida Puigserver, s'ha reunit avui amb representants de l'Associació de Lluita Antisida de les Illes Balears (ALAS) per conèixer de primera mà el funcionament i les necessitats d'aquesta entitat.

 

Durant la reunió, la consellera ha estat acompanyada per la directora insular d'Inclusió Social, Caterina Mas; el director insular de Persones amb Discapacitat, José Manuel Portalo i la cap de secció d'Iniciatives Sociolaborals, Mercè Garcia. En representació d'ALAS han assistit a la trobada Joan Viver i Pere Fullana.

 

La consellera s'ha mostrat molt interessada per la tasca que es duu a terme des d'aquesta organització, que fa gairebé 30 anys que treballa en  prevenció, assessorament, suport i atenció a la persones afectades per VIH-Sida a les Illes, per tal d'ajudar-les a millorar la seva qualitat de vida i informar el conjunt de la societat sobre aquesta malaltia. En aquest sentit, Puigserver s'ha mostrat disposada a analitzar noves línies de col·laboració de cara a treballar conjuntament amb l'entitat.