Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

L'IMAS es reuneix amb representants de la Federació d'Entitats de Persones amb Discapacitat

L'IMAS es reuneix amb representants de la Federació d'Entitats de Persones amb Discapacitat

(26/11/2015)

El director insular de Persones amb Discapacitat ha mantingut una trobada amb les entitats per treballar conjuntament la normativa reguladora de la Xarxa de Serveis per a Persones amb Discapacitats de Mallorca.

El director insular de Persones amb Discapacitat de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), José Manuel Portalo, juntament amb el seu equip tècnic, s'ha reunit aquest matí amb representants de les diferents Federacions d'Entitats que agrupen aquelles entitats i associacions que atenen persones amb discapacitat.

 

La trobada, en la que es reunien les diferents federacions que atenen persones amb discapacitat física, psíquica i auditiva, ha servit per treballar conjuntament el reglament que ha de regular la Xarxa de Serveis per a persones amb discapacitat a Mallorca, que inclou la cartera de serveis (el tipus de prestacions) i els requisits d’autorització i acreditació dels centres i serveis. Pemsam que serà un pas endavant que donarà estabilitat i flexibilitat per respondre a les necessitats d’aquestes persones.

 

Actualment l’IMAS té concertades 2458 places per serveis a persones amb discapacitats a Mallorca.