Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

L’IMAS estructurarà l’assistència i l’acollida dels refugiats de Síria a través de l’Assemblea de Batles i Batlesses de Mallorca

L’IMAS estructurarà l’assistència i l’acollida dels refugiats de Síria a través de l’Assemblea de Batles i Batlesses de Mallorca

(08/09/2015)

La mesa de l’Assemblea de Batles i Batlesses de Mallorca s’ha reunit avui i ha acordat convocar una sessió de la mateixa pel proper 30 de setembre.

La mesa de l’Assemblea de Batles i Batlesses de Mallorca ha acordat avui la convocatòria d’una sessió pel proper 30 de setembre amb l’objectiu d’organitzar l’arribada de refugiats sirians a la nostra illa. L’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS) serà l’organisme encarregat d’estructurar l’assistència i l’acollida de les persones i famílies refugiades víctimes de la guerra de Síria.

 

En aquest sentit, el conseller de Desenvolupament Local del Consell, Joan Font, ha manifestat que “la convocatòria de dia 30 de setembre de l’Assemblea de Batles i Batlesses té com a principal objectiu el de saber quins dels ajuntaments de l’illa estan en disposició d’acollir refugiats sirians, així com també el se saber amb quins recursos comptarem per poder atendre’ls”. Font també ha assegurat que serà l’IMAS l’organisme encarregat d’estructurar l’assistència i l’acollida dels refugiats de Síria.

 

El conseller ha destacat la bona acollida que ha mostrat la ciutadania de Mallorca a l’hora de rebre refugiats de Síria. “A dia d’avui son molts els ajuntaments i particulars que han ofert al Consell els seus recursos per allotjar i atendre als refugiats”, ha dit Font.

 

Per altra banda, la mesa de l’Assemblea de Batles i Batlesses de Mallorca aprovarà a la seva sessió dels proper dia 30 de setembre la modificació del reglament del Pla d’Obres i Serveis. La resta de punts a tractar a la sessió del proper dia 30 se setembre, son els següents:

 

-       Propostes dels ajuntaments en matèria d’activitats classificades que afecten a carreteres

-       Proposta de model d’ordenança municipal per part de Mallorca Film Commission

-       Noves convocatòries de tallers d’ocupació per part del SOIB

-       Proposta de la Conselleria de Medi Ambient per fer feina conjunta entre els seus tècnics i els dels ajuntaments