Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

L'IMAS i Eroski renoven el seu conveni de col·laboració

L'IMAS i Eroski renoven el seu conveni de col·laboració

(16/11/2015)

La consellera electa Apol·lònia Miralles i la directora insular d'Inclusió Social, Caterina Mas, es reuneixen amb representants de l'empresa per analitzar la continuació dels programes comuns.

La consellera electa, Apol·lònia Miralles, i la directora insular d'Inclusió Social de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), Caterina Mas, s'han reunit aquest matí amb Joan Ripoll i Xisca Pol, representants de la cadena de supermercats Grup Eroski a Balears per analitzar la continuació dels diferents programes que es duen a terme de forma conjunta entre les dues entitats.

 

Des de l'IMAS s'ha acordat la renovació del conveni del programa APROFITA per als propers dos anys. Aquest programa consisteix en la recollida dels productes de la secció d’alimentació i frescs que hagin sobrepassat el límit de venda establert pel Grup Eroski, però que segueixen essent aptes per al consum. Aquests productes es distribueixen entre els serveis socials municipals i entitats que treballen en serveis socials, que a la vegada els reparteixen entre famílies o persones que es troben en una situació d’economia precària i que pateixen situacions d’urgència social o de risc de pobresa sobrevinguda.

 

Així mateix, també s'ha acordat posar en marxa, un any més, la campanya del Carro Solidari, que es promou des del grup Eroski de cara a les properes festes de Nadal i analitzar la possibilitat de dur a terme altres accions conjuntes.