Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

L'IMAS i l'IBAVI firmen un conveni per a la cessió de dos pisos a Palma

L'IMAS i l'IBAVI firmen un conveni per a la cessió de dos pisos a Palma

(22/06/2017)

A través d'aquest conveni, la institució insular podrà destinar aquests dos habitatges a garantir el benestar de les persones que es troben en situació de vulnerabilitat, i ho farà a través de l'àrea de Menors i Família, i la d'Inclusió Social.

La consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), Margalida Puigserver, i el director general d'Arquitectura i Habitatge de l'Institut Balear de l'Habitatge (IBAVI), Eduard Vila, han firmat avui dematí un conveni a través del qual la institució insular rebrà la cessió de dos pisos al terme municipal de Palma que actualment són propietat del Govern de les Illes Balears.

 

Segons aquest acord, l'IMAS podrà fer ús de dos habitatges, durant els propers quatre anys, per a alguns dels col·lectius més vulnerables amb els quals treballa. Concretament, des de la institució insular tenen previst destinar els dos immobles cedits per l'IBAVI a l'àrea d'Inclusió Social o a l'àrea de Menors i Família.

 

Mentre duri la cessió dels dos pisos, la institució insular abonarà mensualment un lloguer a l'IBAVI de 548 euros per aquests dos habitatges, així com pels dos aparcaments (60 euros) i els respectius trasters (20 euros). Igualment, l'IMAS es farà càrrec de les despeses comunitàries així com també de les dels serveis i subministraments propis dels immobles.

 

La consellera Margalida Puigserver ha agraït a l'IBAVI la cessió d'aquests dos immobles que els permetran augmentar el nombre de recursos destinats a garantir el benestar de dos dels col·lectius vulnerables amb els quals es treballa des de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials.