Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

L'IMAS i la Fundació Reial Mallorca estudien possibles vies de col·laboració

L'IMAS i la Fundació Reial Mallorca estudien possibles vies de col·laboració

(20/09/2016)

El vicepresident de l'IMAS, Javier de Juan, ha mantingut una trobada amb els representants de l'entitat per analitzar possible vies de col·laboració en matèria de Gent Gran i Persones amb Discapacitat.

El vicepresident de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), Javier de Juan, juntament amb la directora insular d'Atenció a la Dependència, Regina Moll, s'han reunit aquest matí amb Aurora Sampol i Paco Cobo, representants de la Fundació Reial Mallorca.

 

Durant la trobada, els representants de la Fundació han donat a conèixer als responsables de Dependència del Consell, els diferents projectes que des de l'entitat es duen a terme en matèria de Gent Gran i Persones amb Discapacitat, com ara visites guiades a l'estadi o xerrades per al foment de la salut, entre d'altres.

 

De Juan, per la seva part, s'ha mostrat molt interessat per la tasca que des de la Fundació es duen a terme amb aquests dos col·lectius i s'ha compromès a analitzar possibles vies de col·laboració per poder oferir aquestes activitats als usuaris de l'IMAS.