Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

L'IMAS incorpora a la seva web un espai per a la transparència i la participació

L'IMAS incorpora a la seva web un espai per a la transparència i la participació

(02/02/2017)

Aquest apartat s'enceta amb les consultes prèvies relatives al registre unificat de serveis socials i al reglament dels centres d'acolliment residencial per a menors.

La pàgina web de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), incorpora des del mes de febrer, un nou apartat dedicat a la transparència i la participació que permetrà als usuaris del web conèixer millor el funcionament de la institució insular depenent del Consell de Mallorca, així com prendre part en el procés d'elaboració de normes mitjançant un procés de consulta.

 

D'aquesta manera, tal i com marca la Llei del Procediment Administratiu i amb l'objectiu de millorar la participació dels ciutadans, l'IMAS posa en marxa un procés de consulta per tal de conèixer l'opinió dels ciutadans relativa a dues noves normatives. D'una banda es tracta de la Regulació de la secció insular de Mallorca del registre unificat de serveis socials de les Illes Balears i els procediments d'autorització i acreditació dels serveis socials d'àmbit insular, i de l'altra del Règim jurídic dels centres d'acolliment residencial i estades diürnes d'infants i adolescents.

 

Així, totes aquelles persones interessades en fer les seves aportacions a aquestes dues normes tenen fins el proper 3 de març per tal d'exposar les seves propostes i aportar suggeriments en relació als problemes que es pretenen solucionar amb la nova norma, la necessitat i oportunitat de la seva aprovació, els objectius de la norma i les possibles solucions alternatives, regulatòries o no.

 

Aquests suggeriments i propostes es poden realitzar mitjançant un formulari que es troba en aquest nou espai de la web de l'IMAS (http://www.imasmallorca.net/ca/transparencia) o a qualsevol dels llocs descrits en la Llei del Procediment Administratiu. Des d'aquest espai de la pàgina web de l'IMAS es pot accedir també a la seu electrònica del Consell i al codi ètic de bon govern i transparència amb tota la informació relativa a l'IMAS.