Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

L'IMAS lliura els certificats d'aprofitament a una cinquantena de perceptors de la RMI

L'IMAS lliura els certificats d'aprofitament a una cinquantena de perceptors de la RMI

(22/03/2016)

Els participants als itineraris de formació de la Renda Mínima d'Inserció han realitzat diversos mòduls a través de la Fundació Formació i Recerca.

La directora insular d'Inclusió Social de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), Caterina Mas, participà ahir a l'acte de lliurament dels certificats d'aprofitament a una cinquantena de perceptors de la Renda Mínima d'Inserció (RMI), que han duit a terme diferents mòduls formatius de la Fundació Formació i Recerca.

 

L'acte, que es dugué a terme a la seu de la Fundació, comptà amb l'assistència de Mas, així com també de diversos responsables de la Fundació, que foren els encarregats de lliurar els diplomes als participants dels mòduls formatius d'auxiliar de comerç i auxiliar de magatzem, respectivament.

 

Aquests mòduls formen part del programa d'inserció sociolaboral de la RMI, que és titularitat de l'IMAS, però que en aquest cas concret gestiona l'esmentada fundació i que tenen com a principal objectiu el d'assegurar oportunitats d'inclusió laboral per a les persones destinatàries de la RMI.