Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

L’IMAS posa en marxa un nou centre residencial de menors a Lloseta

L’IMAS posa en marxa un nou centre residencial de menors a Lloseta

(03/11/2017)

La consellera Margalida Puigserver ha visitat avui les instal·lacions d'aquest nou recurs de la institució insular amb l’objectiu de conèixer de primera mà el seu funcionament.

La consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), Margalida Puigserver, juntament amb la directora insular de Menors i Família, Magdalena Gelabert, ha visitat avui les instal·lacions del nou centre residencial de menors adolescents  que la institució insular ha posat en funcionament, el qual es troba ubicat a Lloseta.


La visita s'ha dut a terme en el marc d'una jornada de portes obertes que ha organitzat l'associació Ames, entitat responsable del nou centre i que desenvolupa el projecte Auborada per a menors que es troben en situació de guarda o tutela per part del Consell de Mallorca.

 

El nou centre de la part forana té contractades, mitjançant el procés de licitació, un total de vuit places per a menors d'entre 13 i 17 anys que, per diversos motius, no poden viure amb els seus progenitors. 

 

Cal recordar que, a més d'aquest centre residencial, el Consell de Mallorca, a través de l'IMAS, disposa d'altres centres propis i contractats per poder garantir l'atenció adequada dels menors que es troben en situació de desprotecció. Concretament, l'IMAS compta amb un total de 69 places a centres propis i 283 places contractades mitjançant licitació de serveis obert, a més de diferents places a centres especialitzats per a persones amb discapacitat o determinades problemàtiques de conducta.