Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

L'IMAS realitza un taller intergeneracional a Costitx

L'IMAS realitza un taller intergeneracional a Costitx

(27/01/2016)

L'activitat, la qual s'emmarca dins el programa dels Tallers de Memòria de l'Equip de Vellesa i Família de la institució insular, es durà també a terme a Llubí i Ariany.

Una vintena d'escolars de primària participaren, la setmana passada, en el primer dels tallers intergeneracionals que es duen a terme en el marc de les activitats dels Tallers de Memòria de l'Equip de Vellesa i Família de l'àrea d'Atenció a la Dependència de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS).

 

En concret, aquesta primera experiència d'enguany, tengué lloc al municipi de Costitx, al local de Ca ses Monges, on es realitzen de forma habitual les sessions del Taller de Memòria amb els majors d'aquest municipi. Per aquesta mateixa setmana estan previstes altres dues activitats amb infants a Llubí i Ariany.

 

Aquests tipus de tallers intergeneracionals, que es posaren en marxa el curs 2014, consisteix en la realització de diferents activitats relacionades amb la memòria i les habilitats socials i que es duen a terme de forma conjunta entre els nins i els majors que participen als tallers de l'IMAS.

 

Els Tallers d'Estimulació Cognitiva i Habilitats Socials, coneguts com a Tallers de Memòria, s'organitzen cada any des de l'IMAS, amb l'objectiu de prevenir el deteriorament cognitiu i exercitar la memòria de les persones majors. Pel que fa a l'edició d'enguany prop de 1.700 persones de diferents municipis de Mallorca participen en aquests tallers en algun dels 66 grups d'arreu de l'Illa.