Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

L'IMAS reconeix la tasca dels voluntaris de persones majors

L'IMAS reconeix la tasca dels voluntaris de persones majors

(02/12/2015)

La presidenta de l’IMAS, Margalida Puigserver, i el vicepresident, Javier de Juan, i la directora insular d'Atenció a la Dependència, Margalida Fullana, han assistit al II Encontre del Voluntariat organitzat amb la Fundació Es Baluard.

La consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), Margalida Puigserver, ha assistit al II Encontre de Voluntaris organitzat per l'àrea de gent gran de l'IMAS i la Fundació Es Baluard Museu d'Art Modern i Art Contemporani amb l'objectiu d'agrair a les persones i a les entitats que col·laboren en el voluntariat per a la gent gran i informar sobre la potencialitat del voluntariat cultural.

 

En aquest sentit, a l'acte també hi han assistit el vicepresident de l'IMAS, Javier de Juan, i la directora del Museu de Es Baluard, Aina Crespí, que han estat els encarregats d'inaugurar la trobada, que s'ha dut a terme a l'Aljub, de Es Baluard, amb motiu del Dia Europeu del Voluntariat, que es commemora el dia 5 de desembre.

 

Durant aquest encontre s'ha entregat als voluntaris un diploma i un obsequi com a agraïment al seu altruisme. Igualment s'ha volgut fer una menció especial als voluntaris de major edat i als que duen més anys dedicant-s'hi.

 

Pel que fa al programa de voluntariat de persones majors de l'IMAS, actualment hi participen unes 160 persones, la majoria de les quals han acudit a aquest acte. L'objectiu de la institució insular amb aquest programa és fomentar l'envelliment actiu a partir de la implicació de les persones majors, com a voluntàries, en el dia a dia de les residències i llars de l'IMAS, així com també a les activitats que es puguin dur a terme a les barriades pròpies d'aquest centre. Igualment, promou la participació d'aquestes persones majors a altres projectes de voluntariat cultural, mediambientals, noves tecnologies, d'aprenentatge d'idiomes...