Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

L'IMAS recull les necessitats en matèria de serveis socials d'Escorca, Calvià, Campos i Muro

L'IMAS recull les necessitats en matèria de serveis socials d'Escorca, Calvià, Campos i Muro

(04/12/2015)

Els directors insulars estan a punt de finalitzar la ronda de contactes amb els responsables en aquest àmbit en els ajuntaments de Mallorca.

La directora insular d'Inclusió Social de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), Caterina Mas, i la d'Atenció a la Dependència, Margalida Fullana, s'han reunit amb els responsables en serveis socials de Calvià, Escorca, Campos i Muro per tal d’escoltar les seves demandes i propostes en aquest àmbit.

 

Aquestes trobades s'han realitzat en el marc de la ronda de reunions que des de l'IMAS s'està duent a terme des de l'inici de la legislatura per conèixer de primera mà les necessitats i principals demandes a nivell local en matèria de serveis socials, conscients que són els serveis socials municipals els primers en contactar amb els usuaris. 

 

En aquest sentit, cal recordar que amb la organització de totes aquestes reunions amb els municipis, el principal objectiu de l'IMAS és conèixer de primera mà i sense excepcions la situació dels serveis socials municipals de Mallorca per tal de dissenyar les noves línies d'actuació que pertoqui, així com també reforçar, si s'escau, els programes que la institució insular hi duu a terme.