Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

L'IMAS treu a concurs la construcció del nou edifici per al servei de Menors i família

L'IMAS treu a concurs la construcció del nou edifici per al servei de Menors i família

(11/06/2019)

L'immoble que constarà de dues plantes, s'ubicarà al solar on hi ha les oficines centrals de l'IMAS al carrer General Riera de Palma

L'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), ha tret a concurs la construcció d'un nou edifici per al servei de Menors i família, que s'ubicarà al mateix solar on hi ha les oficines centrals de l'IMAS, al carrer General Riera de Palma.

L'objectiu de la construcció d'aquest nou edifici és el de descongestionar les oficines centrals de la institució i crear un nou espai on ubicar-hi els serveis de l'àrea de Menors i família, principalment aquells relacionats amb l'atenció directa als infants i a les famílies.

L'IMAS és un dels departaments dels Consell que més ha crescut, per això es fa necessari ampliar l'espai disponible, per poder donar una millor atenció als usuaris de  les diferents àrees i perfils que s'atenen a l'MAS.

El projecte del nou edifici, que ha estat elaborat pel servei d'arquitectura de l'IMAS, consisteix en l'execució de l'estructura d'un nou edifici, de planta soterrani, planta baixa i planta pis, ubicat en el mateix solar on actualment es troben les oficines centrals. El període d'execució de les obres serà de 18 mesos, amb un pressupost d'1.656.937,64 €.

L'anunci de licitació, que es pot consultar a la Plataforma de Contractació del Sector Públic (PLACE) http://bit.ly/licitacioedificimenors, estableix que el termini per a l'obtenció dels plecs de prescripcions tècniques finalitza el proper 14 de juny, mentre que el termini per a la presentació d'ofertes ho fa el 16 de juny.