Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

L'Institut de l'Esport Hípic de Mallorca treu a licitació les obres de climatització de l'hipòdrom de Manacor

L'Institut de l'Esport Hípic de Mallorca treu a licitació les obres de climatització de l'hipòdrom de Manacor

(18/10/2018)

Aquest procediment es durà a terme mitjançant un concurs obert simplificat i té un cost pressupostat de 158.384,21¿d'euros

L'Institut de l'Esport Hípic de Mallorca (IEHM) ha publicat la convocatòria per presentar ofertes per a realitzar les obres de climatització de la tribuna de l'hipòdrom de Manacor. Aquest procediment es durà a terme mitjançant un concurs obert simplificat i té un cost pressupostat de 158.384,21¿d'euros. Aquesta actuació es basa en substitució de totes les màquines de climatització que hi ha fins avui dia, que ja estan obsoletes, i que fa més de deu anys que no funcionen.

Aquesta inversió, realitzada per l'Institut, és possible gràcies a la modificació del conveni de cessió d'ús de l'hipòdrom entre el Patronat Municipal d'Esports de Manacor i el mateix Institut que es va signar a finals de juny d'aquest any, ja que fins aleshores l'Institut no havia pogut realitzar grans inversions a la instal·lació.

Climatitzar la tribuna de l'hipòdrom de Manacor és un dels objectius d'aquesta legislatura i es durà paral·lelament amb la licitació del servei de restaurant ubicat a la mateixa tribuna.