Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

L'Observatori de Persones Majors de Mallorca realitza a l'IMAS la seva tercera sessió plenària

L'Observatori de Persones Majors de Mallorca realitza a l'IMAS la seva tercera sessió plenària

(27/11/2015)

El vicepresident Javier de Juan ha aprofitat el ple per exposar les principals línies de l'IMAS en matèria d'Atenció a la Dependència.

El vicepresident de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), Javier de Juan, i la directora insular d'Atenció a la Dependència de l'IMAS, Margalida Fullana, han presidit avui la tercera sessió plenària de l'Observatori de les Persones Majors de Mallorca, que s'ha celebrat a la sala d'actes de l'IMAS.

 

També hi han assistit representants dels diferents partits polítics amb representació al Consell, així com responsables d'altres administracions, entitats i empreses que treballen en l'àmbit de les persones majors.

 

El vicepresident Javier de Juan ha aprofitat aquest primer ple de l'Observatori de la legislatura per presentar-se a tots els assistents i exposar les principals línies estratègiques que s'han marcat des de l'IMAS en matèria d'Atenció a la Dependència pels propers quatre anys.

 

Cal recordar que l'Observatori per a les persones majors de Mallorca està adscrit a l'IMAS i es va crear des del Consell amb l'objectiu de comptar amb un organisme que analitzi la realitat i les necessitats psicosocials i econòmiques de les persones majors de Mallorca per tal de poder orientar i formular propostes de millora a les administracions i entitats que ofereixen atenció i suport a aquest col·lectiu.

 

Es duen a terme dues sessions plenàries durant tot l'any, i durant el ple d'avui s'han exposat les principals conclusions dels projectes elaborats per tres comissions de treball des de l'anterior ple: La promoció de l'autonomia; L'atenció a la dependència i la Protecció a la persona major. Igualment, s'ha tractat la necessitat de dur-ne a terme d'altres com un mapa de recursos; un Informe actualitzat sobre el perfil sociodemogràfic de les persones majors o un impuls de la Llei de protecció a la persona major. 

 

Igualment, l'Observatori de Persones Majors de Mallorca disposa d'un blog propi disponible per a tot aquell que ho desitgi consultar:  http://blogs.imasmallorca.net/majors.