Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

La Biblioteca de Cultura Artesana rep un reconeixement per la seva tasca en Qualitat

La Biblioteca de Cultura Artesana rep un reconeixement per la seva tasca en Qualitat

(29/09/2016)

Carmen Martínez, cap d'unitat de la Biblioteca de Cultura Artesana, depenent del Departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca, va recollir aquest reconeixement durant les jornades celebrades per AENOR, commemoratives dels seus 30 anys de funcionament.

La Biblioteca de Cultura Artesana (BCA) va aconseguir l'any 2007 el certificat de qualitat ISO-9001, que acredita que la biblioteca compleix amb els requisits de qualitat d'aquesta norma internacional. Des d'aleshores, el centre ubicat a la Misericòrdia, i depenent del Departament de Cultura, Patrimoni i Esports, ha anat renovant aquesta certificació. La darrera auditoria passada amb èxit per la BCA va ser el 25 de maig i l'empresa AENOR (Agència Espanyola de Normalització) va certificar la renovació d'aquest segell de qualitat.

 

Per reconèixer en públic l'esforç i el compromís d'empreses i entitats de Balears en matèria de Qualitat, Medi Ambient i Accessibilitat, AENOR els va lliurar ahir, en el marc d'unes Jornades que commemoraven doblement els seus 30 anys i el Dia Mundial del Turisme, uns guardons.

 

Carmen Martínez, cap d'unitat de la BCA, va ser l'encarregada de rebre en mans de Biel Barceló, vicepresident del Govern de les Illes Balears i d'Avelino Brito, director general d'AENOR,el reconeixement de la BCA per la certificació en Qualitat segons la Norma ISO 9001, renovada el mes de maig.