Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

La campanya de participació ciutadana ‘Repensem Mallorca’ també arriba a la ciutat d’Inca

La campanya de participació ciutadana ‘Repensem Mallorca’ també arriba a la ciutat d’Inca

(02/02/2016)

El president del Consell Miquel Ensenyat encapçalà la delegació que es reuní amb el batle Virgilio Moreno, el consistori inquer i desenes d’entitats de la capital del Raiguer.

El Consell Miquel Ensenyat, el vicepresident de Participació Ciutadana i Presidència Jesús Jurado, el conseller de Desenvolupament Local Joan Font, la consellera de Medi Ambient Sandra Espeja i el director insular de Participació Ciutadana Jaume Alzamora; portaren a terme ahir horabaixa una visita oficial a Inca emmarcada dins la campanya ‘Repensem Mallorca’.

 

Els càrrecs del Consell es varen reunir amb l’equip de govern, encapçalat pel seu batle, Virgilio Moreno. Posteriorment, va ser el torn de la trobada amb tot l’ajuntament de la ciutat a la sala de plens. Els temes tractats entre les dues administracions foren la futura ronda nord, el teatre principal i el projecte d’un centre de bombers comarcal.

 

La jornada acabà amb una reunió amb una trentena d’entitats i associacions inqueres al centre sociocultural que la institució insular disposa a la capital del Raiguer. Les entitats feren propostes i plantejaren qüestions sobre dinamització comercial, artesania, patrimoni musical, solidaritat i esports.

 

D’aquesta manera se segueix en la segona tongada de visites de la campanya 'Repensem Mallorca' per fer partícips els ajuntaments i, directament, els ciutadans de quin ha de ser el futur de l’illa després que la setmana passada es visités Búger, Binissalem, Mancor, Santa Eugènia, Sineu, Sencelles i Santa Maria.