Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

La campanya ‘Repensem Mallorca’ arriba al municipi de Sencelles

La campanya ‘Repensem Mallorca’ arriba al municipi de Sencelles

(28/01/2016)

Miquel Ensenyat i Joan Font s’han reunit amb el batle Joan Carles Verd amb l’objectiu de conèixer les necessitats més urgents del municipi.

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, acompanyat de Joan Font, conseller de Desenvolupament Local, ha finalitzat les visites fetes durant el dia d’avui al municipi de Sencelles on, en el marc de la campanya de participació ciutadana ‘Repensem Mallorca’ iniciada fa uns mesos per part de la institució insular, s’ha reunit amb el seu batle, Joan Carles Verd, i amb la resta de regidors de l’equip de govern.

 

La trobada ha servit per conèixer de primera mà les necessitats que té a dia d’avui el municipi. Ensenyat i Font s’han compromès a estudiar les propostes fetes per l’equip de govern per tal de donar-los una solució.

 

A més, els responsables de la institució insular han presentat la campanya ‘Repensem Mallorca’ a totes les entitats i associacions locals, a les quals han animat a participar-hi.

 

El director insular de Participació Ciutadana i Joventut, Jaume Alzamora, la directora insular d’Emergències, Paola van Gent, la secretària tècnica del Departament de Desenvolupament Local, Antònia Malagrava, i la cap de gabinet del president, Catalina Socies, també han assistit a la visita.