Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

La campanya ‘Repensem Mallorca’ finalitza a Lloseta, Llubí i Maria la seva primera roda de visites

La campanya ‘Repensem Mallorca’ finalitza a Lloseta, Llubí i Maria la seva primera roda de visites

(05/11/2015)

Durant el primer mes de vida de la campanya de participació ciutadana, el president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, s’ha reunit amb un total de 23 municipis i més de 250 entitats i associacions locals.

‘Repensem Mallorca’, la campanya de participació ciutadana que el Consell de Mallorca duu a terme des del passat mes d’octubre, ha finalitzat avui a Lloseta, Llubí i Maria de la Salut la seva primera roda de visites als municipis de l’illa. En total, s’han visitat 23 municipis i s'ha parlat amb més de 250 entitats i associacions locals de tots els àmbits (culturals, juvenils, esportives...) dels municipis visitats.

 

La primera aturada del dia ha estat al municipi de Lloseta, on els responsables polítics del Consell de Mallorca han estat rebuts per part del batle Tolo Moyà. Moya ha reclamat al Consell que s'agilitzi la redacció del catàleg de camins públics del municipi, així com també l'elaboració del projecte de reforma de la piscina municipal. Moya també ha manifestat la necessitat de millorar la connexió del municipi amb l'autopista d'Inca.

 

Posteriorment, Ensenyat s’ha reunit amb deu associacions i entitats locals del municipi, a les quals ha presentat i convidat a participar a la campanya ‘Repensem Mallorca’.

 

La segona aturada del dia s’ha produït a Llubi. Ensenyat, juntament amb el conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, s’ha reunit amb la batlesa del poble, Magdalena Perelló, així com també amb la resta de regidors de la corporació local. Perelló ha manifestat la necessitat del seu municipi de poder comptar amb una nova guarderia infantil degut a l'envelliment i degradació de l'actual. La batlesa també ha fet referència a l'estat de les inversions a municipis per part del Consell.

 

A la reunió posterior amb les associacions i entitats locals llubineres hi han assistit una quinzena de representants de les seves respectives organitzacions, les quals han fet aportacions a la campanya de participació ciutadana llançada per part del Consell de Mallorca.

 

La roda de visites ha finalitzat a Maria de la Salut, on el seu batle, Antoni Mulet, ha agraït a Ensenyat la seva visita al municipi. Les entitats i associacions locals del poble també s’han pogut reunir amb Ensenyat i fer les seves aportacions a la campanya ‘Repensem Mallorca’ per tal de fer entre totes i tots una illa millor.

 

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, ha valorat molt positivament la rebuda que tant els municipis, així com també les associacions i entitats locals, han tengut cap a la campanya posada en marxa des de la institució insular. El president ha agraït als ajuntaments la seva predisposició a col·laborar a l’hora de difondre la campanya ‘Repensem Mallorca’.